Mario Geurtjens

Sinds september 2004 is Mario Geurtjens onze dirigent. Hij studeerde schoolmuziek bij A. Stolwijk en J. Stalmeijer en koordirectie bij A. Janssen en J. Besselink aan het conservatorium te Maastricht. Ook legde hij zich toe op studie en bespelen van de trompet.

Thans is hij verbonden aan een grote scholengemeenschap  te Panningen, gemeente Peel en Maas, als fulltime muziekdocent.  Onder zijn inspirerende leiding is de afgelopen jaren hard gewerkt aan de uitbreiding van het repertoire. Zowel met eigentijdse als meer klassieke werken drukt hij zijn stempel op ons koor. Diverse nummers zijn door hem voor het koor gearrangeerd, zoals de medley van Boudewijn de Groot.

Mario Geurtjens is tevens dirigent van het Close Harmony koor "To Be Continued" te Panningen en "Una Sono" te Liessel.