Zing mee......

 met de Walsbergse Zangvereniging,

 

Dirigent

:

Mario Geurtjens

Locatie : Gerardushuis, Parkstraat 2,
Deurne-Walsberg
Repetities : Maandagavond van 20:00 u tot 22:00 u

 Tijdens concert 'n Nieuwe Lente 18 maart 2018. 

 

 

De Walsbergse Zangvereniging,

"wij zijn een ambitieus koor, dat met plezier een gevarieerd en eigentijds repertoire zingt, zodat zowel wij als de toehoorders genieten van onze optredens". 

De Walsbergse Zangvereniging is een gemengd koor met ruim 60 enthousiaste  actieve leden. Hoewel onze thuisbasis het Gerardushuis in de Walsberg in Deurne is, komen veel van onze leden uit de brede regio van Deurne. 

Het koor heeft een zeer breed repertoire en werkt voortdurend aan vernieuwing daarvan. Zo hebben we dit jaar opgetreden met een licht klassiek nummer als ‘Che farò senza Euridice?’ van C.W.  Gluck,  het ontroerende Don't cry for me Argentina,  een prachtig liefdeslied onder de titel "Love changes everything", een ABBA-medley met o.a. Money, money, money  en I have a dream,  een Boudewijn de Groot Medley  en vele andere liederen. Ook beschikken wij over een mooi kerstrepertoire.

Elk jaar organiseren we een tweetal concerten: een Herfstconcert begin november en een concert in kerst/nieuwjaarssfeer.  Daarnaast worden we zeer frequent uitgenodigd voor gastoptredens.  In 2017 namen wij o.a deel aan de carnavalsmiddag van de KBO in de St. Jozefparochie,  verzorgden wij een tweetal openluchtoptredens; bij de Ossenbeemd in Deurne, tijdens een mede door het VVV georganiseerd evenement onder de titel "Koren op de molen" evenals in het Caratpaviljoen in Helmond. Ons jaarlijks kooruitje hebben wij op 30 september afgesloten met een mooi concert in Heel, samen met gemengd koor Animato uit Horn, onder de toepasselijke titel: GRENZELOOS. 

Verder  verzorgen  wij  gastoptredens in de Nieuwenhof en treden wij op op uitnodiging van  verschillende koren. Bovendien zingen we jaarlijks tijdens een tweetal Heilige Missen.

 

  Muziek in de ruimte   5 november 2017                      

We repeteren wekelijks op maandagavond. Onze dirigent, Mario Geurtjens streeft ernaar dat we na de repetitie zingend naar huis fietsen en meestal lukt hem dat.   

RMN 2016 Mario

                                                                                                                 Mario Geurtjens, Royal Music Night

Interesse? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij zijn ook te vinden op Facebook

Twijfel je? Kom gewoon eens kijken, luisteren en meedoen.